BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>UYUŞTURUCU BARONUNA HAVA DESTEKLİ OPERASYON<br/>İSTANBUL - Narkotik polisi tarafınd...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

UYUŞTURUCU BARONUNA HAVA DESTEKLİ OPERASYON
İSTANBUL - Narkotik polisi tarafından 13 yıldır aranan ve son yılların bir numaralı uyuşturucu baronu olarak gösterilen C.Y., Sarıyer’deki villasına düzenlenen hava destekli operasyonda yakalandı. Film sahnelerini aratmayan operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

BAKAN NİHAT ERGÜN’ÜN ACI GÜNÜ
KOCAELİ - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün annesi Şahizer Ergün, 84 yaşında hayatını kaybetti. Anne Ergün, bir süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi görüyordu.

GRAHAM BELL’İN 128 YILLIK SES KAYDI
İSTANBUL - Telefonun mucidi Alexander Graham Bell’in 128 yıllık ses kaydına ulaşıldı. Kayıtta Bell, “Sesimi duy” diyor.

BİNAYI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER
KONYA - Konya’da, paralarını alamadıklarını iddia eden işçiler, çeşitli işlerini yaptıkları binaya zarar verdi. Binayı adeta savaş alanına çeviren işçiler, daha sonra polis merkezine gitti ve paralarını ödemediğini iddia ettikleri inşaat sahibinden şikayetçi oldu.

AK PARTİLİ KADINLARA SALDIRI
ADANA - AK Parti’li kadınlar, Adana’nın Kozan ilçesinde parti çalışmaları sırasında saldırıya uğradı. AK Parti Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz, olayla ilgili adli süreci başlattıklarını söyledi.
(İHA)