BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>BOSTON SALDIRGANLARINDAN BİRİ YAKALANDI<br/>BOSTON - Boston Maratonu sırasında düze...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

BOSTON SALDIRGANLARINDAN BİRİ YAKALANDI
BOSTON - Boston Maratonu sırasında düzenlenen saldırının şüphelilerinden biri, Masaçuset’te polisle girdiği çatışma sonunda ölü ele geçirildi. Diğer şüphelinin ise henüz yakalanamadığı ifade edildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
ANKARA - AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, “CHP, MHP, BDP şu mevcut politikalarını değiştirsinler, inanın bu ülkede terör olmaz” dedi. Erdoğan, Akil İnsanlara yönelik tepkileri de eleştirdi.

ALMANYA, "TÜRK MEDYASI" KARARINI VERDİ
BERLİN - Almanya’daki Nasyonal Sosyalist Yeraltı örgütü (NSU) davasında Türk medyası için kaç kontenjan ayrılacağı belirlendi.
Türk basınından 4 kişinin davayı takip etmesine, bu kişilerin de kurayla tespit edilmesine karar verildi.

MARAŞ’TA FECİ KAZA: 5 ÖLÜ
KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş’ta türbe ziyaretine giden vatandaşların içinde bulunduğu yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 5 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı.

GÜL’DEN "KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRİN" ÇAĞRISI
BİNGÖL - Cumhurbaşkanı Gül, Bingöl’de halka hitap etti. Türkiye’de güzel şeyler olduğunu, kardeşlik rüzgarları estiğini dile getiren Gül, “Herkes, bu kardeşliği pekiştirmek için elinden geleni yapmalıdır” dedi. (açıklama)

JAPONYA 7.2 İLE SALLANDI
İSTANBUL - Japonya’da 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ülkenin kuzeydoğusunda, Kuril Adaları açıklarında meydana gelen şiddetli sarsıntı sonrası tsunami uyarısı yapılmadı.
(İHA)