BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.436,42
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Büyük Taarruz kutlamalarında gerginlik<br/>Afyonkarahisar’da CHP Genel Başkanı...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Büyük Taarruz kutlamalarında gerginlik
Afyonkarahisar’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı ‘Büyük Taarruz ve Zafer Haftası kutlamaları gergin başladı. Gruplar arasındaki tartışma büyüyünce olaya çevik kuvvet polisi müdahale etti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar’da düzenlenen ‘Büyük Taarruz ve Zafer Haftası kutlamalarına katıldı. Tören sırasında CHP’li ve AK Parti’li gruplar arasında karşılıklı sloganlar atılınca gerginlik çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce olaya çevik kuvvet polisi müdahale etti. Gerginliğin ardından kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, “Bu toprakları kazananlar kimseyi ötekileştirmedi ve inancına bakmadı. Biz ülkemizi ve insanımız seviyoruz. Ne olursa olsun herkese saygı duyuyoruz” dedi.



Kozan’da orman yangını
Adana’nın Kozan ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler 10 hektarlık alanı küle çevirdi.
Kozan ilçesinde bulunan kızılçam ormanında bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Alevlere Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler müdahale etti. Söndürme çalışmalarına köylüler de destek verirken 10 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.



Çatıda manda var
Arnavutköy’de bir binanın çatısına çıkan yaramaz manda, çatının çökmesi sonucu bulunduğu yerde asılı kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından halat yardımıyla kaldırılan mandanın düştüğü durum ilginç görüntüler oluşturdu.
Arnavutköy’e bağlı Tayakadın köyünde binanın üstünde bulunan yoldan çatıya çıkan manda görenleri şaşkına çevirdi. Çatının çökmesi sonucu bulunduğu yerde asılı kalan manda, akıllara “Manda yuva yapmış söğüt dalına” türküsünü getirdi. Çevrede bulunan meraklı vatandaşlar mandanın düştüğü durumu bir film gibi izlerken, bazı vatandaşlar ise olayı cep telefonuyla görüntüledi. Manda itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmasının ardından kurtarıldı. Esaretten kurtulan manda ardına bakmadan uzaklaştı.
(İHA)