BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>300 asker zehirlendi<br/>Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 300 asker gıda zehirlenmesi ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

300 asker zehirlendi
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 300 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu.
Kırkağaç 6. Jandarma Alay Komutanlığı’nda yenilen akşam yemeğinin ardından bazı askerler karın ağrısı, kusma şikayetiyle doktora başvurdu. Hastane kaldırılan yaklaşık 300 asker tedavi altına alındı. Askerleri sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edilirken, yemekten alınan numunenin incelenmek üzere Tarım İl Müdürlüğüne gönderildiği öğrenildi.

Hastaneyi oyun alanına çevirip doktora saldırdılar
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde özel bir hastanede doktor ve hemşireler, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. 1 doktor 1 hemşire ve 2 hastane yetkilisinin yaralandığı olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.
İddiaya göre, üroloji bölümünde yatan hasta ameliyata alınmak üzere hazırlandı. Bu sırada alkollü oldukları öne sürülen hasta yakınlarından birkaç kişi, koridorlarda sandalyeyle birbirlerini gezdirdi. Doktorlar ise acil olarak 2 kişinin ameliyatına girdi. Üroloji bölümünde yatan hastanın ameliyatı gecikince yakınları çileden çıktı. Görevli hemşirelere hakaret eden hasta yakınları ortalığı birbirine kattı. Çıkan arbedede 1 doktor 1 hemşire ve 2 hastane yetkilisi yaralandı. Hastaneye gelen polis ekipleri 3 kişi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fenerbahçe 3 puanla tanıştı
Son oynadığı 3 resmi maçı da kaybeden Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor’u 1-0 mağlup etti.
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşan sarı lacivertlilerin tek golünü ise 52. dakikada Dirk Kuyt kaydetti.
Ayrıca karşılaşmanın 60. dakikasında ise Eskişehirspor’dan Necati Ateş kullandığı penaltı vuruşunda Fenerbahçe kalecisi Mert’i geçemedi.
Sarı Lacivertli takım bu sonuçlaq Süper Lig’deki ilk puanını da almış oldu.
(İHA)