BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Muğla alev alev <br/>Muğla alevlere teslim oldu. Dalaman Akkaya mevkii ve Seydikeme...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Muğla alev alev
Muğla alevlere teslim oldu. Dalaman Akkaya mevkii ve Seydikemer ilçesine bağlı Ören köyünde gece saatlerinde orman yangını çıktı. Zifiri karanlığı aydınlatan alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek yerleşim yerlerini tehdit etti. Ören’de bölge halkı alarma geçerken, bazı evler tahliye edildi. Ortaca’da ise elektrik kesintileri yaşandı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı ancak rüzgar ekiplere geçit vermedi. Yangınları söndürme çalışmaları sürüyor.

Soyguncular güvenlik kamerasında
Bakırköy’deki PTT Şubesi soyguncuların hedefi oldu. Yaklaşık 13 bin lirayı çalarak kaçan silahlı iki soyguncu, olayın üzerinden 24 saat geçmeden yakalandı.
PTT şubesine giren silahlı soyguncular, memurları etkisiz hale getirdi. Ardından kasaya yönelen şahıslar yaklaşık 13 bin lirayı alarak kaçtı. Güvenlik kameralarını hesaba katmayan 2 soyguncu, emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Feci kaza kamerada
Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki şehirlerarası otobüs terminali feci bir kazaya sahne oldu. Kastamonu’dan İzmit’e giden otobüs yolcuları indirdikten sonra, bir anda hareket etmeye başladı. Freni boşaldığı iddia edilen otobüs, park halindeki otomobille minibüse çarptı. Bu sırada kazanın olduğu yerde bulunan ayakkabı boyacısı Faik Karadeniz ile Neşe Özbek otomobil ile minibüs arasında sıkışarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Karadeniz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otobüsün iki şoförü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Torku Konyaspor’dan muhteşem dönüş
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Torku Konyaspor, Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etti. İlk yarıda Fenerbahçe’nin bulduğu gollerle 2-0 geriye düşen Torku Konyaspor ikinci yarıda topu 3 kez filelerle buluştururken, penaltıyı da gole çeviremedi.
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan sarı lacivertli takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal en kısa sürede toparlanıp gerçek güçlerini göstermeleri gerektiğini söyledi.
(İHA)