BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.429,92
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Arınç, Başbakan’ın 3 çocuk tavsiyesine uymadı<br/><br/>Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İzmir’de bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.<br/>Şa...

Abone ol

Arınç, Başbakan’ın 3 çocuk tavsiyesine uymadı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İzmir’de bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.
Şahitliğin ardından çifte mutluluklar dileyen Arınç, aile olmanın önemine değindi. Uzun uğraşlar sonrasında bile hiç çocuk yapamayan ailelerin bulunduğuna dikkat çeken Arınç, 3 çocuk tavsiyelerine katılmadığını söyledi. Arınç, “Ben Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyelerine katılmıyorum. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan çiftler var. Ben sadece hayırlısı olsun diyorum” dedi.


Kavgayı ayırmaya çalışan polisi vurdular

İstanbul’un Pendik’te kavga ihbarı alan polis kısa sürede olay yerine intikal etti. Kavga eden tarafları ayırmaya çalışan ekipler, kendini kargaşanın içerisinde buldu. Silahlı çatışmaya dönüşen kavga sonrası kaçan tarafa dur ihtarında bulunan polis, saldırganın açtığı ateş sonucu bacağından yaralandı. Olay sonrası yaralı polis hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırganlardan birinin de yaralı olduğu belirtildi.


Çanakkale’de Sezen Aksu rüzgarı

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen 50’nci Troia Festivali kapsamında Sezen Aksu hayranlarıyla buluştu.
Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Sezen Aksu, yaklaşık 2 saat süren konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. 20 bin kişinin karşısına çıkan Sezen Aksu seslendirdiği şarkılarıyla Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sezen Aksu’ya, piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu’da eşlik etti.


Polisten kaçarken polis aracına çarptılar: 5 yaralı

Ankara’da polis ekipleri hırsızlık zanlılarının içerisinde bulunduğu bir otomobili takibe aldı. Polis ekiplerinin "dur" ihtarlarına uymayan araç, Yıldızevler istikametine kaçmaya başladı. Polis ekiplerinden kaçmak için Nenehatun Caddesi’ne tersten giren araç, karşı yönden gelen polis otosu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada; 2 polis memuru ile diğer araçta bulunan 3 hırsız yaralandı. Kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, hırsızların kaçtığı aracın da çalıntı olduğu tespit edildi.