BIST 10.276
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.409,99
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Başkan adayı olacak mı ?<br/>İstanbul Üsküdar’da taksicilerle sahur yapan Ulaştırma...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Başkan adayı olacak mı ?
İstanbul Üsküdar’da taksicilerle sahur yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağı sorusunu yanıtladı. Yıldırım, “Biz üstümüze lazım olmayan işlerle uğraşmayalım. Başbakanımız zamanı geldiğinde en güzel adayı açıklar” dedi.
Bakan Yıldırım, 29 Ekim’de açılacak Marmaray’ın test sürüşünün pazara günü gerçekleştirileceğini ve bu programa Başbakan Erdoğan’ın da katılacağını kaydetti.

Issız Adam’dan atlı şov
İstanbul - Atlara düşkünlüğüyle bilinen ıssız adam Cemal Hünal, Karaoğlan oldu. İstanbul Kağıthane Cirit Sahası’nda profesyonel binicilerle birlikte at üzerinde gösteriler yapan Hünal, gerçekleştirdiği akrobatik hareketlerle Karaoğlan’ı aratmadı.

Türk sularında ilk kez görüldü
Muğla - Marmarisli balıkçıların oltasına, Akdeniz ve Ege’de ilk defa görülen bir balık takıldı. Başı ile kuyruğu köpek balığına, sırtı orkinosa, rengi ise akyaya benzeyen balık, ilgi odağı oldu.
Balık, incelenmek üzere Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’ne gönderildi.
(İHA)