BIST 10.292
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.407,86
HABER /  DÜNYA

58. kez yakalandı

Konya’da bir kahvehaneye giren hırsız, çevreyi kontrol ettikten sonra cep telefonunu çalarak kaçtı. İş yerinde bulunan güvenlik kamerası kay...

Abone ol

Konya’da bir kahvehaneye giren hırsız, çevreyi kontrol ettikten sonra cep telefonunu çalarak kaçtı. İş yerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis, aynı hırsızı 58’inci defa yakaladı.
Hırsızlık olayı, merkez Meram İlçesi Aziziye Mahallesinde bulunan bir kahvehane de meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlıktan daha önce 57 kez yakalanan ve bir çok defa cezaevine girip çıkan 26 yaşındaki şüpheli Erkan D., girdiği kahvehanede ilk önce çevreyi kontrol etti. İçeride kimseyi göremeyen şüpheli, güvenlik kamerasından habersiz masanın çekmecesine uzanarak bin 600 lira değerindeki telefonu çalarak kaçtı. Telefonun çalındığını fark eden iş yeri sahibi durumu polise bildirdi. Polis güvenlik kamerasını izlemesinin ardından şüpheli Erkan D’yi merkez Karatay ilçesindeki evinde yakaladı. Yakalanan şüphelinin bin 600 liralık telefonu 100 liraya sattığı öğrenildi.
Nitelikli hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen Erkan D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)