BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Sınır komşusunda çatışma <br/>Sınır komşusu Suriye’nin Tellabyat ilçesinde ÖSO ve P...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Sınır komşusunda çatışma
Sınır komşusu Suriye’nin Tellabyat ilçesinde ÖSO ve PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Gece saatlerinde çıkan olaylarda yaralanan ÖSO askerleri, Akçakale Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yarılılardan 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

“Gezi” eylemcilerine polis müdahalesi
Ankara’da "Gezi Parkı" olaylarını bahane ederek yola barikat kuran grup tüm uyarılara rağmen dağılmayınca polis müdahalesiyle karşılaştı. Yola kurdukları barikatları ateşe veren ve emniyet güçlerine taş fırlatan grup tazyikli suyla dağıtıldı. Olaylarda çok sayıda göstericinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Köprüde şüpheli araç alarmı
Suriye sınırında yaşanan gerginlik nedeniyle alarma geçen İstanbul polisi, Suriye plakı bir otomobili Boğaz Köprüsü üzerinde durdurdu. Şüpheli otomobil Boğaz Köprüsü’nün Anadolu Yakası çıkışında didik didik aradı. Araçtan çok sayıda büyük poşet çıkarken, bu sırada polis telsizinden uzun süre müzik yayınlanması dikkat çekti.

Alkollü gence taciz dayağı
Kağıthane’de, parkta kadınlara tacizde bulunduğu iddia edilen genç, bir grubun saldırısına uğradı. Polis ekiplerine gitmek istediğini söyleyen kişi, tekmelerin hedefi oldu. Genci koruma kalkanına alan polis ekipleri, saldırgan grubu güçlükle zapt etti.
(İHA)