BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,90
ALTIN 2.433,16
HABER /  DÜNYA

Bakan şarkı söyledi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine katılarak, Sanatçı Uğur Işılak ve AK Parti Mil...

Abone ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine katılarak, Sanatçı Uğur Işılak ve AK Parti Milletvekilleri ile birlikte ‘Haydi Anadolu’ şarkısını söyledi.
Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Parkı’nda düzenlenen 4. Geleneksel Ramazan Etkinliği’ne katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, sanatçı Uğur Işılak, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Mehmet Sarı, Ali Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğu ve Bosna Hersek Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramoviç ile birlikte ‘Haydi Anadolu’ şarkısını seslendirdi.
Sanatçı Uğur Işılak’a çiçek takdim etmek için sahneye çağrılan Bakan Şahin, selamlama konuşması yaptı. Sanatçı Uğur Işılak, Bakan Fatma Şahin, Başkan Tahmazoğlu ve AK Parti Milletvekilleri ile birlikte ‘Haydi Anadolu’ parçası söylemek istedi. Uğur Işılak’ın isteğini yerine getiren Bakan Fatma Şahin, Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Milletvekilleri, hep birlikte ‘Haydi Anadolu’ şarkısını seslendirdi.
Şahinbey Parkı’nı dolduran binlerce kişi önünde seslendirilen ‘Haydi Anadolu’ şarkısı büyük alkış aldı.
(İHA)