BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Başbakan, Gezi heyeti ve sanatçılarla görüştü<br/>Ankara - Başbakan Erdoğan, Taksim...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Başbakan, Gezi heyeti ve sanatçılarla görüştü
Ankara - Başbakan Erdoğan, Taksim Dayanışma heyeti ve bir grup sanatçıyla görüştü. Görüşmenin ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, "Yargı kararı sona erinceye kadar Gezi Parkı ile ilgili olarak hiçbir tasarrufta bulunulmayacaktır" dedi.
Taksim heyetinde Tayfun Kahraman ise, “Sayın Başbakanın, yargı nihai kararını verene kadar projenin uygulamaya geçilmeyeceğini ifade etmesi, bu gecenin olumlu sonucudur. Pozitif yönlü bu sözleri arkadaşlarımızın da pozitif olarak değerlendireceklerini düşünüyoruz” diye konuştu.

"Suriye’de kimyasal silah kullanıldı"
Washington - Beyaz Saray, Suriye’de muhaliflere yönelik kimyasal silah kullanıldığının belirlendiğini açıkladı. “Kırmızı çizginin geçildiğini” ifade eden ABD Başkanı Obama’nın, muhaliflere silah gönderilmesine onay verdiği bildirildi.

Vali, Gezi eylemcileriyle bir araya geldi
İstanbul: Vali Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı eylemcileriyle Dolmabahçe’deki bir kafede bir araya geldi. Görüşmeyi değerlendiren Mutlu, “Orada kalma konusunda katı bir duruşlarının olmadığını hissettim" dedi.

İran sandık başında
Tahran - İran’da cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimler için oy kullanma işlemleri başladı. Yerel saatle 08.00’de başlayan oy kullanma işlemleri, 18.00’de sona erecek.
(İHA)