BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Demirli Park Konutları satışta

Yakacık'ın en büyük projesi olan Demirli Park Konutları hayata geçiyor.

Abone ol

Yakacık'ın en büyük projesi olan Demirli Park Konutları hayata geçiyor.

28 bin 250 metrekarelik alanda yüzde 80' i yeşil alan olanlardan oluşan Demirlipark Yakacık projesinde 9 blokta 294 Daire bulunuyor. Demirli Park Yakacık projesinde büyüklükleri 66 ile 205 metrekare arasında 1+1 den 5+1 penthouse daireler bulunuyor. Demirlipark Yakacık projesinde bahçe dubleksleri de dahil 6 farklı kat planı bulunuyor.

Demirli Park konutlarında son 1 adet 1+1 daire 300 bin TL'den satışa sunuluyor.

Demirlipark Yakacık projesi, araçla E-5 ve E-6 karayollarına 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanına 10 dakika. Kartal Sahil Yolu'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Demirlipark Yakacık projesi, yakında hizmete girecek olan Kartal-Kadıköy Metro hattına ve Kartal'da inşa edilmekte olan Dünya'nın en büyük Adalet Sarayı'na ise 3 dakika mesafede bulunuyor. Yakacık'ın en güzel lokasyonunda Deniz ve şehir manzarasına sahip.

Demirlipark Yakacık projesinde açık ve kapalı Yüzme havuzları, Tenis Kortu, masa tenisi, basketbol-voleybol-futbol sahaları, açık ve kapalı fitness alanları, sauna, bay-bayan kuaförü, kafe/restoran, toplantı ve organizasyon odası mevcut. Demirlipark Yakacık projesinde ayrıca tüm ortak alanlarda wireless İnternet bağlantısı, süpermarket, yürüyüş parkurları, meyve bahçeleri, açık/kapalı Otopark, oto kuaför ve 7/24 Güvenlik hizmeti bulunuyor.Demirli Park Yakacık projesinde çocuk havuzu, Çocuk Oyun Alanları ve kreş de yer alıyor.

Demirlipark Yakacık İletişim Bilgileri

Web: www.demirlipark.com

Tel : 0 216 444 36 75