BIST 10.308
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.454,72
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>"Lütfen Artık Bu Eylemlerinize Son Veriniz" <br/>ANKARA - Başbakan Recep Ta...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


"Lütfen Artık Bu Eylemlerinize Son Veriniz"
ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı eylemcilerine seslenerek, "Bu ülkenin Başbakanı bazı lobilerin başbakanı değildir; bu ülkenin başbakanı, sessiz yığınların sesidir. Lütfen artık bu eylemlerinize son veriniz” dedi.


Gazi’deki ‘Gezi Parkı’ Gösterilerine Polis Müdahalesi

İstanbul - İstanbul Gazi Mahallesi’nde toplanan Gezi Parkı eylemcileri, ortalığı savaş alanına çevirdi. Polis, kendilerine taş, bilye ve hava fişeklerle saldıran göstericileri tazyikli su ve biber gazıyla dağıttı.

Başkent’te "Gezi Parkı" Eylemi Gece de sürdü

Ankara - Başkent’te "Gezi Parkı" eylemleri gece de sürdü. ABD Büyükelçiliği önünde barikat kurarak yolu trafiğe kapatan, taş ve şişelerle saldırılarda bulunan gruba, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Çarşı Grubu’na saldırı
İstanbul - Beşiktaş Çarşı grubu kurucularından Bülent Ergenç, Gezi Parkı eylemine destek için gittiği Taksim’de bıçaklanarak yaralandı. Ölümden dönen Ergenç, hastanede açıklama yaptı.


Eski Bakan Murat Başesgioğlu, hastaneye kaldırıldı

Kastamonu - Eski Devlet Bakanı ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Küre’de ilçe ziyaretleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tansiyonu düştüğü öğrenilen Başesgioğlu, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra hastaneden taburcu edildi.
(İHA)