BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>ANAYASA UZLAŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI<br/>ANKARA - TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in başka...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

ANAYASA UZLAŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI
ANKARA - TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in başkanlığında yapılan ve yaklaşık 6 saat süren Meclis Anayasa Uzlaşma Komisyonu toplantısının ardından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, çalışmaların yasama yılı tamamlanıncaya kadar sürmesi kararının alındığı ifade edildi.

NÜKLEER ENERJİ İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI
ANKARA - Türkiye ile Japonya arasında nükleer enerji işbirliği anlaşması imzalandı.
Başbakan Erdoğan, “22 milyar dolarlık bir yatırımdır bu yatırım. Bu yatırımın Türkiye’ye gelmiş olması çok önemli bir adım olacaktır” dedi.

60 ZANLI SERBEST
İSTANBUL - İstanbul’da 1 Mayıs’ta yaşanan olaylarda gözaltına alınan 72 kişiden 60’ı serbest bırakıldı. Diğer zanlıların işlemleri ise sürüyor.

3. HAVALİMANI NE ZAMAN AÇILACAK?
İSTANBUL - İstanbul’a yapılacak 3. havalimanının ihalesi sonuçlandı. İhaleyi, 22 milyar 152 milyon avro teklifle Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu kazandı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "En geç bir yıl içinde kazma vurmayı hedefliyoruz. 2018 yılı sonuna doğru havalimanını bitirerek hizmete açacağız" dedi.

İSTANBUL’DA KORKUTAN YANGIN
İSTANBUL – İstanbul Şişli’de 3 katlı bir restoranda yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.
(İHA)