BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/> <br/>KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN ERDOĞAN’I ELEŞTİRDİ<br/> <br/>MUĞLA - Muğla’da halka hitap ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN ERDOĞAN’I ELEŞTİRDİ

MUĞLA - Muğla’da halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Senin bu milletle, senin Türkiye Cumhuriyeti ile alıp veremediğin nedir? Diyor bakın, efendim madem o levhalarda Türkiye Cumhuriyetini indirdiniz niye eskiden olduğu gibi yerine koydurdunuz, keşke indirip devam etseydiniz diyor. Ne demek bu? Kendisine soru soruyorum cevap vermiyor, her söylediğime laf yetiştiriyor ama buna laf yetiştirmiyor. Diyorum ki Sayın Başbakan çık meydana söyle, sen hangi ülkenin Başbakanısın?” dedi.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR RAHAT KAZANDI

İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş, Orduspor’u; Trabzonspor da Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti.

SAKIK: “NE KAYBEDERSİNİZ?”

ANTALYA - BDP Milletvekili Sırrı Sakık, insanlık ve kardeşlik için herkesin çözüm sürecine destek vermesi gerektiğini söyledi. Sakık, “Kürt halkı kendi dili, kimliği, kültürüyle kendisini ifade etse acaba Bahçeli ne kaybeder, Oktay Vural ne kaybeder, Kemal Kılıçdaroğlu ne kaybeder? Ey ulusalcılar, ey milliyetçiler siz ne kaybedersiniz” şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İSTANBUL - Fenerbahçe Bayan Masa Tenisi Takımı, İstanbul’da 3-1 yendiği Polonya temsilcisini, deplasmanda da 3-0 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.