BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Güntekin Onay patronuna saydırdı

Vatan Gazetesi'nde köşe yazarlığı da yapan Güntekin Onay, NTV'de canlı yayında Beşiktaş Başkanı Demirören'e ağır sözlerle yüklendi.

Abone ol

Güntekin Onay canlı yayında Demirören'i eleştirdi, Beşiktaş maçlarını yorumladığı yazısı bugün Vatan gazetesinde yer almadı.

Beşiktaş, geçen hafta deplasmanda aldığı Kayserispor mağlubiyetinin ardından bu hafta da kendi evinde Mersin İdman Yurdu'na boyun eğdi.

PATRONUNU ELEŞTİRDİ

Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada Beşiktaş'ın aldığı bu mağlubiyet taraftarı hayli üzerken, %100 Futbol'un moderatörü Güntekin Onay, aynı zamanda Vatan Gazetesi'nden patronu olan Yıldırım Demirören'i canlı yayında eleştirdi. 

"BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞI İLE UĞRAŞSIN"

Beşiktaş maçının ardından taraftarların tepki gösterdiği Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e bir eleştiri de Güntekin Onay'dan geldi. Onay, Rıdvan Dilmen'le birlikte NTV Spor'da ekrana gelen %100 Futbol programında Beşiktaş Başkanı için "Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşacağına biraz da Beşiktaş Başkanlığı ile uğraşsın" dedi. Güntekin Onay Beşiktaş Başkanı için şu sözleri sarf etti:

"Beşiktaş maç kazanırken ağlayan başkan gitti, bambaşka bir başkan geldi. 3 aydır ortalarda yok. Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşacağına biraz da Beşiktaş Başkanlığı ile uğraşsın. Asli görevini yapsın."

DİLMEN: "VATAN'DAN İSTİFA MI ETTİN?"

Güntekin Onay'ın Demirören'i hedef alan sözlerine şaşıran Rıdvan Dilmen ise, Onay'ın, Demirören'in patronu olduğu Vatan Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmasına atıfta bulunarak "Sen Vatan Gazetesi'nden istifa mı ettin?"diye sordu.