BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Güngör'den Feyzioğlu'na soğuk duş!

Adli Yıl açılış törenine katılan Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, protokolle selamlaştı; ancak Metin Feyzioğlu'nu es geçti.

Abone ol
Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Ankara'daki Adli Yıl açılış töreninde protokol heyetiyle selamlaştı; ancak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile tokalaşmadı. 

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'den Metin Feyzioğlu'na soğuk duş! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu ve kabine üyelerinin katılmadığı Adli Yıl açılış törenine katılan Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile selamlaşmadı.

ONU ES GEÇTİ

Güngör, salona girdiğinde protokolde bulunan diğer konukları sırasıyla selamlayarak, el sıkıştı. Sıra Feyzioğlu'na geldiğinde ise Güngör, o bölümü es geçerek yerine oturdu.

zerrin-hanim.jpg

FEYZİOĞLU GİTTİ

Protokolde yaşanan bu olayın ardından Feyzioğlu, Güngör'ün bulunduğu bölüme giderek önce selam verdi ardından da tokalaştı. 
 
O SÖZLERE ELEŞTİRİ

Danıştay Başkanı Güngör, Metin Feyzioğlu ile Erdoğan arasında krize neden olan olay sonrası açıklama yapmış ve Feyzioğlu'nu eleştirmişti.