BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm 29. bölüm fragmanı izle

Güneşin Kızları son bölüm nefessiz bıraktı son bölüm izleyin. Güneşin Kızları 28. bölümde Ali ve Selin'in aşkı Güneş'i kızdırır. Savaş ile Yiğit'e Nazlı'ya yolladığı çiçeğin hesabını sorar ve işler karışır. Güneşin Kızları 29. bölüm fragmanı izle

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm izleyenlere heyecan fırtınası yaşattı. Güneşin Kızları 28. bölümde Güneş, Ali ve Selin aşkından şüphelenir ve Selin'in erkek arkadaşı ile tanışmak ister. Yalancı sevgili Ali ve Selin'in arasını açar. Savaş ise Yiğt'e hesap sorar. Güneşin Kızları 29. bölüm fragmanı izleyin...

GÜNEŞİN KIZLARI 29. BÖLÜM FRAGMANI

Güneşin Kızları son bölümde neler oldu? Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir.



Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez.

Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır. Her şeye rağmen yeni yıl aşkla dolu olacak mıdır?