BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm 23. bölüm fragmanı

Güneşin Kızları son bölüm soru işaretleri ile bitti izleyin. Annesinin peşinden gitmeye karar veren Savaş herkesi şok eder. Ali ise hayatını değiştirecek Levent gerçeğini öğrenir. Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanları izleyin.

Abone ol

Güneşin Kızları son bölüm dün akşam nefes kesti. Güneşin Kızları son bölüm izleyin. Annesinin peşinden gitmeye karar veren Savaş'ın bu sürpriz kararı tüm aileyi şok eder. Ali ise yıllar sonra Levent gerçeği ile karşılaşır. Her şeyi söylemeye kararlı olan Levent'in yeni Haluk planı ne olacak? Güneşin Kızları 23. bölüm 1.ve 2. fragmanları internethaber'de olacak...

GÜNEŞİN KIZLARI 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Güneşin Kızları son bölümde neler oldu? Nazlı ile Savaş’ın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlanır. Kızlar eve dönerler. Nazlı’nın kalbi kırılmıştır. Selin, Savaş’a sinirlenir ve Ali’ye olanları anlatır.

Ali, Savaş’ı perişan bir halde bulur. Ali ve Selin, Savaş’ı kendine getirmeye çalışırken Savaş, annesiyle ilgili bir gerçeği ağzından kaçırır. Ali ve Selin bu olayın göründüğünden daha başka sebepleri olduğunu fark ederler. Savaş, kendine geldiğinde her şeyi yalanlar. Savaş’ın başka bir planı vardır.



Levent, Sevilay’a yaklaşmaya başlar. Haluk bunu fark eder. Levent’in asıl peşinde olduğu kişinin kendisi olduğundan şüphelenir. Peki Levent’in onunla ne alıp veremediği vardır? Haluk ve Levent karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme sonucu Levent, Ali’yle konuşmaya karar verir.