BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları 7. bölüm fragmanı Selin ile Ali arasında neler yaşanacak?

Güneşin Kızları dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızları dizisinin 7. bölüme Ali ve Selin arasındaki aşk damga vuracak.

Abone ol

Güneşin Kızları dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları dizisi 7. bölümünde neler olacak? Dizi hayranlarının merakla beklediği yeni bölümde Ali ile Selin arasında neler yaşanacak?

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM

Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.

güneşin-kizlari-7-bölüm-fragmani-selin-ile-ali-aşk-mi-yaşiyor-neler-olacak.jpg

Savaş, Nazlı’nın planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selin’in olaya tepkisi, Nazlı’dan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selin’in acı çektiğini görebilen tek insandır.