BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Güneş tutulması kariyerle ilgili önemli adımlarınızı hızlandıracak Hande Kazanova

31 Aralık 6 Ocak 2019 haftası neler olacak? Bu haftanın en önemli konusu pazar günü sabaha karşı oğlak burcunda oluşacak güneş tutulması. Hande Kazanova 31 Aralık 6 Ocak 2019 haftası burç yorumlarını sizler için yaptı

Abone ol

2019 yılının İlk haftası  olan 31 Aralık 6 Ocak 2019 haftasında sizi neler bekliyor, hangi alanlarda tedbirli nelerde girişken olmasınız. 31 Aralık 6 Ocak 2019 haftası kariyer alanınızda yapmanız gerekenler neler? Aşk hayatından paraya Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının 31 Aralık 6 Ocak 2019 haftasında yorumları Hande Kazanova yaptı. 

Yeni yıl haftasına yoğun enerjilerle başlıyoruz. Özellikle yılbaşı gecesini sevdiklerimizle bir arada kutlamak ve sevdiklerimizle duygularımızı paylaşmamızın önem kazanmasıyla giriş yapacağız.

Yeni yıla girer girmez mars koç burcuna geçecek ve kendi öz burcu olan Koç’ta hareketli ve aktif haftalardan bir tanesi bizi bekliyor olacak. Hem dünyada hem Türkiye’de kişisel haritalarımızda çok hızlı gelişmelerin önem kazanacağı bir döneme ilerliyoruz.

Çarşamba günü itibariyle önemli sorumlulukların karşımıza geldiğini görebiliriz. Bu sorumluluklardan kaçmak yerine sorumluluğun yapabileceklerini ya da bize getirebileceklerini üstlenmek önem kazanacak.

31 Aralık 6 Ocak 2019 haftası burçları neler bekliyor?

Bu hafta cuma günü iş girişimleri anlamında şanslı haftalardan bir tanesi. Hayata oldukça esnek bakıyor olacağız. Önemli gelişmeler, görüşme ve konuşmaların sonuca ulaşması gibi etkiler bizi mutlu edecek. Diğer insanlara yardım etme arzumuzun da yüksek olacağı bir cuma günü geçireceğiz.

Cumartesi günü Merkür oğlak burcuna geçiyor. Fikirlerimizde pratik ve ayağı yere sağlam basan tavırlarla ilerlemek önem kazanacak. Hayata rasyonel bakacağız. 

Bu güneş tutulması kariyerle ilgili önemli adımlarımızı hızlandıracak. İş başlatma ve geliştime anlamında ciddi kararlar alacağımız bir tutulma olacak. Diğer taraftan güvenliğimize yönelik olayların da önem kazanacağını söyleyebiliriz. Vega takım yıldızıyla birleşiyor. Eğer çalışıp kendimizi gösterebilir ve amaçlarımız doğrultusunda disipline olabilirsek güzel şans ve fırsatların bu tutulmayla beraber hayatımızı şekillendirdiğini görebiliriz. Güzel bir tutulma ve güzel bir hafta diliyorum.

Tüm burçların yorumlarını okumak için linkte tıklayabilirsiniz. 

Kaynak: cevapla.tv