BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,61
ALTIN 2.390,15
HABER /  GÜNCEL

Güneş, galibiyet için ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü galibiyetini yorumladı

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-0'lık Ankaragücü maçıyla ilgili analizlerde bulundu.

Güneş, Spor Toto Süper Lig'de 4-0 kazandıkları Ankaragücü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Ankaragücü'nün içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden dolayı maçın favorisinin kendileri olduğunu belirterek, ''Bu durumdan dolayı biraz tedirginlik yaşadım. Oyuncularım ciddiyetlerini ve takım oyununu sahada gösterdiler. İlk gol de takımı oldukça rahatlattı'' diye konuştu.

"KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Maçın genelinde oyunun hakiminin kendilerinin olduğunu ifade eden Güneş, bir gazetecinin, Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferinde son durumu sorması üzerine, ''3 günde bir maç oynarken onu da düşünürsek darmaduman oluruz. Gelişmeler hakkında bilgim yok. Bunları da konuşmak istemiyorum. Çarşamba günü Bursaspor ile oynayacağız. Şu an bu maçı düşünüyoruz'' ifadesini kullandı.

BROZEK KARDEŞLER AYRILIYOR MU?

Güneş, ''Brozek kardeşler ayrılıyor mu?'' sorusuna ise şöyle cevap verdi: ''Pawell'ın gelişmesi vardı. Bunu kulüp basınla paylaştı. Daha fazla ayrıntı bilmiyorum. Gelenler, gidenler olacaktır.'' TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda çıkan kararı değerlendirmesi istenen Güneş, ''Ben konuşacağımı konuştum. Türkiye'de ilk sırada olması gereken sorunlar en son konuşuluyor. İnşallah güzel günler olur'' dedi.