BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.384,08
HABER /  GÜNCEL

Gündemden bunalan vatandaş bakın ne yapıyor?

Siberalem.com’un ziyaretçi istatistiklerindeki değişim, gündemdeki ekonomik kriz ve siyaset haberlerinin yoğunlaştığı dönemlerde internette arkadaşlık ve aşk arayanların sayısının arttığını ortaya koydu.

Abone ol

Türkiye’nin en eski ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesinin ekonomik kriz ve çalkantı dönemlerine ilişkin verileri ilginç bir gerçeği ortaya koydu.

Ziyaretçi sayısı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artarken, yeni üye sayısında da yüzde 20’lik artış kaydedildi. Verilere göre, gündemde siyasetin ve ekonominin bulunduğu dönemlerde sitenin ziyaretçi trafiğinde önemli oranlarda artış kaydediliyor. 
 
Bu durumun son örneği Dolar’ın tarihi zirveye ulaştığı son günlerde yaşanıyor. Siberalem.com’un ziyaretçi trafiğinde geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre görülen yüzde 25’lik artış, yoğun siyasi ve ekonomik gündemden bunalan internet kullanıcılarının aşka ve yeni ilişkilere daha çok zaman ayırdığını gösteriyor. Yine aynı dönemde yeni üye sayısında kaydedilen yüzde 20’lik artış da arkadaşlık ve aşk arayışının böyle dönemlerde hızlandığının bir başka ifadesi olarak yorumlanıyor.