BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşhaneliler konsere doydu

Gümüşhane'de sahne alan pop müzik sanatçısı Doğuş ve Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Abone ol

Gümüşhane’de bu yıl 17.’si düzenlenen Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenliği’nin üçüncü gecesinde sahne alan pop müzik sanatçısı Doğuş ve Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Atatürk Stadyumu'nda yapılan büyük halk konserini Vali Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, il içinden ve il dışından gelen dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve kalabalık bir halk topluluğu izledi.

Gümüşhaneli sanatçılar Gonca Coşkun ve Onur Akgül’ün sahne almasının ardından ilk olarak Doğuş sahne aldı. Eski ve yeni albümlerinin en sevilen parçalarından oluşan bir karma yapan Doğuş, zaman zaman vatandaşlara duygu dolu anlar yaşatırken, kimi zaman da hareketli parçalarla yerlerine oturtmadı.

Bir izleyicinin attığı ve bu yıl 1. Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Torul Gençlerbirliği voleybol takımının formasını da giyen Doğuş’u Gümüşhaneliler dakikalarca alkışladı.

Doğuş’un ardından sahne alan Türk Sanat Müziği sanatçısı ve nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy, gece geç saatlere kadar konserini sürdürdü. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı yeni albümünden de parçalar seslendiren Ersoy’un neredeyse bütün şarkılarına alanda bulunan binlerce Gümüşhaneli eşlik etti.

Konserde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Valilik ve Belediye işbirliği ile yapılan festivale “halkın” hayat verdiğini belirterek, şenlik boyunca yapılan etkinliklere katılanlara teşekkür etti.