BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.387,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Operasyondan cephanelik çıktı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonlarda bir kalaşnikof silah ile 126 tabanca ele geçti.

Abone ol

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonlarda bir kalaşnikof silah ile 126 tabanca ele geçirildi.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir araştırma kapsamında, 3 gün önce Fatih Mahallesi’ndeki bir adrese yapıldı. Adrese yapılan baskında, 1 Kalaşnikof, bu silaha ait 2 şarjör ve 46 mermi, 2 tabanca ve 170 tabanca mermisi ile 10 elektrik yardımıyla ateşlenen fünye, 40 gram ağırlığında ve kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu kullanımında kullanıldığı belirtilen 2 şırınga ve şırınga iğnesi ele geçirildi.

Soruşturmayı genişleten polisler, Bahçelievler Yenibosna’da tespit edilen başka bir adrese operasyon düzeledi. Operasyonda ucu açık kuru sıkıdan bozma 90 tabanca, 34 ucu kapalı bandrolsüz kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mermiler emniyette sergilendi.

Her iki operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, önce İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ardından da adliyeye sevk edildi.