BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gül'ün Ayşe Zehra Karadere ile ilk resmi!

Abdullah Gül'ün gelini Ayşe Zehra Karadere ile ilk fotoğrafı ortaya çıktı. İşte Abdullah Gül'ün gelini Ayşe Zehra Karadere...

Abone ol

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir’e söz kestiği doktor gelini Zehra Ayşe Karadere ile birlikte ailece çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Bursa Haber Gazetesi Gül ve Karadere ailelerinin mutlu günlerinde çektirdiği fotoğrafa ulaştı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Zehra Ayşe Karadere’nin daha önce medyada yer alanın aksine başörtülü olması dikkat çekerken, Ahmet Münir Gül’ün Zehra Karadere ile Ankara’da üniversitede tanıştıkları öğrenildi.

Kayserili ailenin kızı olan Ayşe Zehra Karadere Yeryüzü Genç Doktorlar Organizasyonu’nun da bir dönem başkanlığını yaptı.

zehra-ayşe-karadere.jpg

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül büyük oğlu Ahmet Münir Gül, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Zehra Ayşe Karadere ile sözlendi. Gül ailesinin gelini Ayşe Zehra Karadere bir andan herkesin en çok merak ettiği kişi oldu.

Dün başörtüsü takmadığı öğrencilik yıllarına ait fotoğrafları ortaya çıkan Zehra Ayşe Karadere'nin kız isteme töreninde başörtülü olduğu görülüyor.

Ayşe Zehra Karadere Bursa'da yaşayan ancak aslen Kayserili olan işadamı Abdullah Karadere'nin kızı... Ayşe Zehra Karadere Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde son sınıfta öğrenci. Doktor olan gelin adayı Ayşe Zehra Karadere aynı zamanda Yeryüzü Doktorlar örgütünün üyesi. Bir dönem Yeryüzü Genç Doktorlar örgütünün de başkanlığını yaptı.

AYŞE ZEHRA KARADERE'NİN FOTOĞRAFLARI
Abdullah Gül'ün oğlunu Ayşe Zehra Karadere ile sözlemesinin ardından genç kız günün en çok merak edilen ismi oldu. Sosyal medya hesaplarını genel kullanıcılara kapatan Ayşe Zehra Karadere'nin resimlerini bulmak hayli güç. İnternet ortamında iki adet resmi bulunan Ayşe Zehra Karadere, bu fotoğraflarda türbansız olarak yer alıyor. Fotoğraflardan biri Ayşe Zehra Karadere Yeryüzü doktorlor örgütü başkanı olarak bir konuşma yaparken çekilmiş.

İŞTE AYŞE ZEHRA KARADERE
ayşe-zehra-karadere.jpgAnkara'da Hacettep Üniversitesi'ndeki Genç Yeryüzü Doktorları Derneği'nde görev alan Zehra Ayşe Karadere bir konuşması sırasında böyle fotoğraflandı.
ayşe-zehra-karadere.20150309145130.jpgAyşe Zehra Karadere sosyal medyada paylaşılan başka bir fotoğrafta ise böyle etiketlendi. Abdullah Gül'ün evlendirmeye hazırlandığı oğlu Ahmet Münir Gül ise aşağıdaki fotoğrafta sol başta yer alıyor.

abdullah-gül-oğlu-ahmet-münir-gül.jpg

ANKARA'DA ÜNİVERSİTEDE TANIŞTILAR

Gül ailesinin gelini Ayşe Zehra Karadere ile oğulları Ahmet Münir Gül Ankara'da üniversite ortamında tanıştı. Ayşe Zehra Karadere bir tıp öğrencisi. Bursa'da söz takan çift haftasonunu da birlikte geçirdi.
ayşe-zehra-karadere-kimdir.jpg