BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

Gülen'den AK Parti seçmeni için şok sözler

Fethullah Gülen son sohbetinde yine çok tartışılacak sözler söyledi.

Abone ol

Fethullah Gülen, yayınlanan son videosunda isim vermeden AK Parti seçmeni için "Bir kurdun arkasından koşturan koyunlar gibi bir de şuursuz sürüler var." ifadelerini kullandı.

Pensilvanya'da yaşayan Gülen, "Dünden Bugüne Yakın Körlüğü" başlıklı sohbetinde sert mesajlar yolladı. Çok sayıda iddianamede terör örgütü kurmak, casusluk, yasadışı dinleme, şantaj suçlamaları yöneltilen Gülen'in ağır eleştirileri polemik konusu oldu.

“Kim bu dünyada gerçekleri görmekte kör ise, ahirette de kördür.” diyen Gülen, peygamberlere ve sahabelere karşı kör gibi davranmaya kadar farklı körlükler söz konusu olduğunu söyledi.

HİZMET HAREKETİNE KARŞI YAKIN KÖRLÜK

Anadolu insanının dünyanın dört bir yanında ektiği tohumlara, diktiği filizlere, yeşerttiği sürgünlere karşı benzer bir körlük mevzubahis olduğunu savunan Gülen, sözlerine şöyle devam etti:

KARA TROLLER, KARA RUHLU İNSANLAR

"Bazen kendini tamamen dini ihya etmeye, millî ruhu ikame etmeye, ülkenin çehresini ağartmaya adamış insanlar. Bunları karalamak için bir kısım kara kalemli, kara troller, kara ruhlu, kara düşünceli, kara kalbli böyle kimseler her yeri karartırlar.

ŞEYTAN SİZİ SİZİ BİRİLERİNE HAŞHAŞİ DEMEK SURETİYLE MEŞGUL EDER

Ulvi şeylerle meşgul olmazsanız, şeytan sizi birilerine haşhaşi demek süretiyle meşgul eder. Birilerine paralel demekle meşgul eder. Birilerine terör örgütü demekle meşgul eder. Devlet sistemlerini masum insanların arkasına salmak suretiyle meşgul eder. Bunlar şeytanın işgal sahası içinde çırpınıp duran bocalayan insanlar ve kendi suiakibetlerini hazırlayan insanlardır hafizanallah.

ÇALIYORLAR, ÇIRPIYORLAR

Önünüzü kesiyorlar size gulyabaniler gibi her köşe başınızda karşınıza çıkıyorlar. Çalıyorlar, çırpıyorlar, haramilik yapıyorlar. Levsiyatları ortaya dökülünce de sunni levsiyatlar oluşturmak suretiyle kendini hizmete, kurana, imana adamış insanlara olmayacak şeyleri saçmak suretiyle  utanmadan, haya etmeden Allah'tan korkmadan onları rahatlıkla yapabiliyorlar.

ŞUURSUZ SÜRÜLER

Ve koyun gibi kendisine saldıran bir kurdun arkasından koşturan koyunlar gibi bir de şuursuz sürüler var. Onlar da hala onları masum mükemmel görme gafleti, dalaleti, sapıklığı inhizamı dünya ukba kaybı içinde yaşıyorlar.