BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,40
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen'den boşanma için 'zehirli' paylaşım

Erhan Çelik boşanma davası açarken Gülben Ergen çocukları ile Miami'ye gitti. Gülben Ergen instagram hesabından oğullarının fotoğrafını yayınlayıp mesajını çaktı.

Abone ol

Çocuklarıyla birlikte TEOG sınavları dolayısıyla, okullara verilen aradan istifade ederek Miami'ye giden Gülben Ergen, instagram hesabından imalarla dolu bir mesaj paylaştı.

Boşanması sonrasında çevresinden gelen reaksiyonlara karşı çocuklarının bir fotoğrafını yayınlayan Gülben Ergen, "Çiçeklerine aşkla bakanlar şükür çiçeğine benzerler... etrafına zehir saçanlar ise hep katrana, hep zehire..." diye yazdı.


Gülben Ergen ile Erhan Çelik evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandırma kararı almıştı. Gülben Ergen ve Çelik'in boşanma duruşmaları da Aralık ayının ilk haftasında görülecek. Erhan Çelik yaptığı açıklama ile boşanma davasını kendisinin açtığını ilan etmişti.


GÜLBEN ERGEN BOŞANMA AÇIKLAMASI : BENİM KARARIM

Gülben Ergen de bu açıklamanın ardından instagram hesabından
"Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır." notunu paylaşmıştı. Bu açıklamada da boşanma kararı alanın kendisi olduğuna vurgu yapmıştı.


Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in boşanma kararlarının perde arkasında ne olduğu net olarak bilinmiyor. Dedikodularını yapanlar asıl meselenin çocukları olduğunu iddia ediyorlar. Söylenenlere göre Erhan Çelik, 'Kendi oğlumdan çok Gülben'in çocukları ile yaşıyorum' diyerek şikayetçi olmuş. Gülben Ergen de 'öncelik çocuklarım' diyerek resti çekmiş.