BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.435,99
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen'den Arınç'a 'Kadın' göndermesi

Gülben Ergen, ağabeyinin tecavüzüne uğradığı ve bu nedenle de bunalıma girerek intihar eden Aysun A.'nın yaşadıklarına isyan ederken, Bülent Arınç'ın da 'Bir kadın olarak sus' sözlerine göndermede bulundu.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kaldığı evde ölü bulunan 22 yaşındaki Aysun A.'nın yaşadıklarına isyan etti. Ergen, Bülent Arınç'ın Meclis'te HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan için sarf ettiği "Sus kadın" sözlerine de göndermede bulundu.

"ZORDUR KADIN OLMAK"

Bülent Arınç'ın HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'a, "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus" diyerek bağırmasına da atıfta bulunan Ergen, Instagram sayfasına "Abi tecavüz eder, sevgili öldürür, koca döver, devlet 'kadınsın sus' der... Kısacası zordur kadın olmak..." notunu düştü.

gulben-ergenden-arinca-kadin-gondermesi.jpg

AYSUN A.'NIN HİKAYESİ

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde 22 yaşındaki Aysun Altay, erkek arkadaşına ait tabancayla kendini kalbinden vurarak intihar etti. Aysun Altay'ın bir süre önce Manisa'da ağabeyinin tecavüzüne uğradığı, bu nedenle bunalıma girdiği öne sürüldü.

gulben-ergenden-arinca-kadin-gondermesi.20150802083753.jpg

BÜLENT ARINÇ: BİR KADIN OLARAK SUS

Geçtiğimiz günlerde Meclis'te HDP'li Osman Baydemir'e yanıt veren Bülent Arınç, bu sırada ayağa kalkarak tepki gösteren HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'a, "Hanımefendi sus, bir kadın olarak sus!" diye bağırmıştı. Söz alan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ise, "Bir kadın olarak sus!' diye hakarette bulunuldu. Tüm kadınlardan özür dilemesini, burada şu anda istiyoruz." demişti.