BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gül ve Erdoğan Bursayı tebrik etti

Abdullah Gül, Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kazanan Bursaspor'un Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'ya telgraf gönderdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Gül'ün, Turkcell Süper Lig'de tarihinde ilk şampiyonluğunu kazanan Bursaspor'un Kulüp Başkanı Yazıcı'ya bir telgraf göndererek, bu büyük başarıda emeği olan futbolcuları, teknik kadroyu, yöneticileri ve taraftarları tebrik ettiği bildirildi.

-BAŞBAKAN ERDOĞAN, BURSASPOR KULÜP BAŞKANI YAZICI İLE TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM'I TEBRİK ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Turkcell Süper Lig Şampiyonluğunu kazanan Bursaspor'un Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı tebrik etti.

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada Erdoğan'ın, Bursaspor Kulüp Başkanı Yazıcı'ya tebrik telgrafı gönderdiği bildirildi.

Başbakan Erdoğan'ın ayrıca Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam'ı da telefonla arayarak kutladığı kaydedildi.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, BURSASPOR KULÜP BAŞKANI YAZICI VE TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM'I TEBRİK ETTİ

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig şampiyonu olması dolayısıyla Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı tebrik etti.

TBMM Başkanlığı İletişim Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre Şahin, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması dolayısıyla Kulüp Başkanı Yazıcı'ya kutlama mesajı gönderdi. Şahin, teknik direktör Sağlam'ı da telefonla arayarak tebrik etti.

Şahin'in, Yazıcı'ya gönderdiği kutlama mesajı şöyle:

''Bursaspor futbol takımını, Turkcell Süper Ligi 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması nedeniyle kutluyorum. Zorlu ve heyecanlı bir sezonun ardından yaşanan gurur verici şampiyonluğunun tüm yeşil-beyazlı camiaya hayırlı olmasını diliyorum. Lig tarihinde ilk kez şampiyon olarak spor tarihimize adını yazdıran Bursaspor, bütün Anadolu'yu gururlandırmıştır. Bu tarihi başarının altında çalışma azim, inanç, birlik ve beraberlik yatmaktadır.

Şampiyonluğu Trabzonspor'un ardından ilk kez Anadolu'ya taşıyan yeşil-beyazlı kulübe önümüzdeki sezon ilk kez mücadele edeceği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diliyorum. Şahsınızda bu başarının elde edilmesinde katkısı bulunan tüm kulüp yöneticilerini, teknik kadroyu, sporcuları ve taraftarları en içten dileklerimle kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.''