BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57
HABER /  GÜNCEL

Gül promterın azizliğine uğradı

Boğaziçi Zirvesi'nde konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Abdullah Gül promterın arızalanması sonucu kürsüde zor anlar yaşadı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Four Seasons Otel'de düzenlenen Boğaziçi Zirvesi'ne katıldı. Zirvede konuşma yapmak için kürsüye çıkan Gül, konuşma metnini okuması için önüne konulan promterin azizliğine uğradı. Bir süre konuşma yapmadan promtera bakan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra konuya açıklık getirdi. Katılımcılara niye gülümsediğini anlatan Gül, 'Niye gülümsediğimi belki tahmin ediyorsunuz veya merak ediyorsunuz. Şimdi bu promterler çıkınca, güzel oluyor bununla konuşması. Ama eğer orada bir yanlışlık, aksaklık olursa o zaman muhakkak bir yedeğinizin olması gerekir. Şimdi promtere baktım yazılar tamamen ters. Tam ters onun için insanın kendi dağarcığında ne varsa o önemli. Aslında ben klasik metodu bazen severim ama bunlar bazen de tabi bunlar kolay oluyor' diye konuşurken, Cumhurbaşkanı Gül'ün konuşmaları salonu kahkahalara boğdu.

Daha sonra yanına bir görevliyi çağıran Gül, gülümseyerek görevliden promtere bakmasını ve tersten okumasını söylerken, salonda bulunan misafirler ise alkışlarla Gül'e destek verdi. Cumhurbaşkanı Gül, promterdeki arızanın giderilmesinin ardından konuşmasına devam etti.