BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Güizadan imdat çağrısı

Barcelona’nın yarı resmi yayın organı görevini üstlenen Sport gazetesinde dün Fenerbahçe hakkında bir analiz yayınlandı.

Abone ol

İspanya’nın Katalan bölgesinde yayın yapan ve Barcelona’nın yarı resmi yayın organı görevini üstlenen Sport gazetesinde dün Fenerbahçe hakkında bir analiz yayınlandı.

Aragones’in başarısızlığının dile getirildiği ve Beşiktaş derbisinin İspanyol teknik adamın kaderini belirleyecek son celse olacağı yorumlarının yer aldığı analizde Güiza’ya da bir bölüm ayrıldı. Sport editörleri, İspanya’da gol kralı olan Güiza’nın Fenerbahçe’de yaşadığı düşüşü veciz bir tanımlama ile özetledi. Güiza için “Islak barut” ifadesi kullanıldı.

CEVAPSIZ SORULAR

La Lİga’nın okçusu nasıl oldu da Türkiye’de ıslak baruta dönüştü. İngiltere’den sonra dünyanın en çetin liginde 27 gol atan bir futbolcu, nasıl olur da Türkiye’de ikisi lig, ikisi de Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere sadece dört gol atabilir? Bu sorunun cevabını Güiza, Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe’nin orta saha oyuncularıyla yaptığı sohbette verdi. İspanyol futbolcu, yalnızlıktan şikayet etti. Dört rakip defans oyuncusu ile 90 dakika boyunca boğuşmasına karşın, kimsenin yardımına gelmediğini anlattı. Güiza, arkadaşlarına “Bu şartlar altında hangi futbolcu gol atabilir ki” diye sordu ve sözlerini “Beşiktaş’ı yenmek istiyorsak hücumda çoğalmamız şart. Bana gol bölgelerinde yakın oynayın ki rakip kalede etkili olalım. Bana yardım ederseniz bu maçta patlarım” diye sürdürdü.

NURİA EL ATTI

GÜİZA, Fenerbahçe’deki yalnızlığına çözüm ararken, sevgilisi Nuria Bermudez ise yıldız futbolcunun astronomik bonservis bedelini ödeyebilecek nadir kulüplerden biri olan Tottenham’ın yöneticileriyle transfer görüşmeleri yapıyordu. Nuria’nın İngiliz kulübünün yeni teknik patronu Harry Redknapp ile yaptığı pazarlıklarda önemli mesafe kat ettiği öne sürüldü.