BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Guiza Aykut Kocaman'a dert oldu

Fenerbahçe'de Niang'ın cezası yüzünden Buca maçının kadrosuna alınacak olan İspanyol golcü antrenmanlarda ışık vermiyor.

Abone ol

Fenerbahçe'de Niang'ın cezası yüzünden Buca maçının kadrosuna alınacak olan İspanyol golcü antrenmanlarda ışık vermiyor. Aykut Kocaman testi geçemeyen Güiza'ya zorunluluk halinde şans tanıma konusunda karamsar.

Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre Teknik Direktör Aykut Kocaman, Güiza ile bir görüşme yaparak, Bucaspor maçı için kendisini hazırlamasını istedi.

Yardımcı antrenörler de antrenmanlarda tecrübeli forvetle yakından ilgilendi. Güiza idmanlarda gayretli çalıştı, ama fizik kondisyon ve form olarak sınıfta kaldı.

KOCAMAN GÜVENEMİYOR

Teknik patron Kocaman'ın, çift kale maçlarda eski görüntüsünden kurtulamayan ve etkisiz kalan deneyimli golcüye, Bucaspor deplasmanında ihtiyaç duyması halinde görev verip, vermeme konusunda karamsarlığa düştüğü öğrenildi.

Semih Şentürk'ü 11'de sahaya sürecek olan Kocaman'ın, Güiza'ya henüz güvenemediği için ikinci forvete ihtiyaç duyarsa maç içinde başka formüller deneyebileceği belirtildi.
İspanyol golcünün, Bucaspor deplasmanında mutlaka forma giymek istediği ve maça kadar olan sürede antrenmanlarda kendini göstermek için çaba harcayacağı ifade edildi.