BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.410,69
HABER /  SPOR

Guiza ameliyat olmaktan korkuyor

Performansıyla Del Bosque'nin de dikkatini çeken Güiza, devre arasında ameliyat olup olmama konusunda kararsız. Neden mi?

Abone ol

Ankaragücü ve Trabzon maçlarında attığı iki golle, Fenerbahçe'ye altın değerinde iki galibiyet kazandıran Dani Güiza büyük bir tereddüt içerisinde. Yükselen çizgisi ile İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin de dikkatini çeken, Okçu lakaplı golcü, bursitisi (eklem yerlerinde kayganlığı sağlayan sıvının kaybı) rahatsızlığı için ameliyat olup olmama kararsızlığını yaşıyor. Trabzon maçı sonrası, Daum'un, "Güiza'nın topuğunu görmek istemezsiniz. Çünkü gerçekten çok kötü bir görüntü"açıklaması da İspanyol futbolcunun acısını gözler önüne serdi. Güiza ise devre arasında ameliyat olduğu takdirde ancak Şubat sonunda sahalara döneceği ve bu durumda geç form tutacağı için Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda milli takımda olamamaktan korkuyor.

FENERBAHÇE DE KARŞI

Fenerbahçe Doktoru Ertuğrul Karanlık da, Güiza'nın geçen yıldan bu yana süren bir problemi olduğunu belirtti ve "Ancak Güiza'nın ameliyat olması söz konusu değil. Devre arasındaki dinlenme süreci ve tedavilerle sorunu giderilecek"diyerek Güiza'nın ameliyatına şimdilik karşı olduklarını vurguladı.