BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  DÜNYA

G.Saray hafif kaldı

Galatasaray’ın dün akşam deplasmanda uzun süre 10 kişi oynayan Real Madrid’e farklı şekilde mağlup olması, İspanyol medyasında "şaşırtıcı"...

Abone ol

Galatasaray’ın dün akşam deplasmanda uzun süre 10 kişi oynayan Real Madrid’e farklı şekilde mağlup olması, İspanyol medyasında "şaşırtıcı" olarak değerlendirildi.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, 4-1’lik mağlubiyet sonrası İspanyol medyasınca ağır bir dille eleştirildi. İspanyol basını, özellikle Real Madrid’in 6 as oyuncudan yoksun olmasına rağmen, 10 kişiyle rahat bir maç çıkardığına dikkat çekti. Sergio Ramos’un kırmızı kart görmesinin ardından eflatun-beyazlıların, Galatasaray’a karşı sergilediği üstün performansa değinen İspanyollar, Real Madrid’li futbolcu Arbeloa’yı da maçın kahramanı ilan ettiler.
İspanyol gazetelerin çoğunda, ‘Ronaldo’suz Real Madrid’te de hayat var’ başlığıyla verilen haberlerde, Galatasaray’ın kötü oyunu sonrası 10 kişi kalan Madridli futbolcuları kahraman ilan ettiler.

"GALATASARAY, 10 KİŞİ KALMIŞ REAL MADRİD KARŞISINDA BİLE HAFİF KALDI"
İspanyolların yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, “Maçın hemen hemen tamamını 10 kişi götüren Real Madrid, Galatasaray’ı rahat yendi” ve “Aldın mı?” başlığıyla verilen haberde,özellikle eflatun-beyazlı takımın genç oyuncularının oynadığı güzel futbola değinildi.
As Gazetesi ise, "Real Madrid 10 kişi ile 10 puan aldı" ve “Arbeloa’nın en büyük gecesi” başlıklarını kullanarak, “İlk yarı oyunu rölantiye alan ikinci yarı ise rakibinin üzerine giden Madrid ekibi, oyun kurgusundan yoksun Galatasaray’ı rahat yendi” sözlerine değinildi.
El Mundo Deportivo Gazetesi, "Galatasaray, 10 kişi kalmış Real Madrid karşısında bile hafif kaldı" başlığını attı. Haberin devamında ise, Ronaldosuz Real Madrid’in bu galibiyetinin önemli olduğuna vurgu yapılarak, cehennemi yaşatan sonucun başlangıcını Galatasaray kalecisinin yediği ilk hatalı gol olduğu yorumu yapıldı.
El Pais Gazetesinde ise, "Arbeloa, Cristiano’nun kulaklarını çınlattı" başlığı altında yaklaşık bir saat 10 kişi kalan Real Madrid’in Galatasaray’ı sahadan sildiği belirtildi.
(İHA)