BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,70
ALTIN 2.403,32
HABER /  DÜNYA

G.SARAY GAZİANTEP’E GİTTİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için bugün Gaziantep’e gitti. <br/>Atatürk Hava...

Abone ol

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için bugün Gaziantep’e gitti.
Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçak ile Gaizantep’e hareket eden sarı-kırmızılı kafilede ağrıları olduğu için Hollandalı yıldız Wesley Sneijder bulunmuyor. Sneijder’ın yanı sıra Elmander, Hakan Balta ve Aydın Yılmaz da Gaziantep’e götürülmedi.
Kafileyi havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar sarı-kırmızılı futbolcularla bol bol fotoğraf çektirip, imza aldı.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, havalimanında yaptığı açıklamada, İstanbul dışındaki son deplasmana gittiklerini belirterek, “Artık son 4 hafta. Her maç bir final. Gaziantep’te bu finallerden en önemlisi. İnşallah galip gelip. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşma istiyoruz” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞU KONUŞMAK İÇİN ERKEN”
Dürüst, sarı-kırmızılı takım ligde 7 puan önde olması ve taraftarın şimdiden takımı şampiyon olarak görmesiyle ilgili olarak ise, “Şu anda oynamadığımız 4 tane maç var buda kazanacağınız ya da kaybedeceğiniz 12 puan demektir. Dolayısıyla bu bilinçle her maça çıkıp, kazanıp. Matematiksel olarak bu işi garantiledikten sonra şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Şuan bunu konuşmak için erken” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE’Yİ KUTLUYORUM”
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarın final mücadelesinde Portekiz temsilcisi Benfica’yı 1-0 mağlup etmesiyle ilgili olarak ise Dürüst, “Fenerbahçe’yi kutluyorum. Oynadıkları oyun o skoru hak etmedi. İnşallah aynı oyunu deplasmanda da sürdürürler. Bu oyunla finale gitmeyi hak ederler” diye konuştu.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: “İŞİMİZ KOLAY DEĞİL”
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ise, Gaziantepspor maçı ile ilgili olarak, “Biz 7 puan fark diye bir şey düşünmüyoruz. Ortada olan 12 puan var. Biz o ciddiyetle yaklaşıyoruz. Rakiplerimiz hep çok iyi top oynuyor. Çok iyi sonuçlar alıyor. İşimiz kolay değil. Antep’e gidiyoruz inşallah mutlu bir şekilde döneriz. On binin üzerinde Galatasaraylı taraftarın maçta olacağını düşünüyorum. İki takımada başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
Galatasaray’ın Gaziantepspor maçı kadrosunda şu isimler bulunuyor:
“Fernando Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.”
(İHA)