BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.395,07
HABER /  DÜNYA

BAKAN ŞAHİN, KAMER GENÇ’E TEPKİ GÖSTERDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Kamer Genç için, “Haddini bileceksin, hakkı bilece...

Abone ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Kamer Genç için, “Haddini bileceksin, hakkı bileceksin. Bir Anadolu kadınına asla bu lafları atamazsın” dedi.
Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde düzenlenen AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Bakan Fatma Şahin, CHP Milletvekili Kamer Genç’e tepki gösterdi. Şahin, “Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in bahçıvanı bana bu gülü getirdi ve dedi ki; ‘birileri size taş atıyor, ben size o taş atanların yerine gül getirdim bakanım’ dedi. Ben de ona şöyle söylüyorum; herkese taş atılmaz. Hele Şahinbey’in, Şehitkamil’in torununa hiç taş atamazsın. Haddini bileceksin, hakkı bileceksin. Bir Anadolu kadınına asla bu lafları atamazsın. Hele benim arkamda dimdik Şahinbey’in torunları varken, Şehitkamil’in torunları varken, Oğuzeli varken, bu milletin duası varken, sen hiçbir şey yapamazsın. Yapamadı, parlamentoya giremedi. O yürek yok, o cesaret yok. Özrü başkasına diletti. Allah’ın izniyle ondan 100 bin lirayı kazanacağım ve yetimin, yoksulun, yaşlının yanına gidip o parayı onlara harcayacak şekilde hayır duasını alacağım” ifadelerini kullandı.
Şahin, yaptığı konuşmanın ardından AK Parti ailesine katılan yeni üyelere rozet taktı.
(İHA)