BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.402,27
HABER /  SPOR

GS üç oyuncuya posta koydu

Galatasaray, yılın faturasını kesmeye başladı bile! Öncelik üç oyuncuya tanındı ve kendilerine kulüp bulmları istendi.

Abone ol

Galatasaray'da Hasan Şaş ve Ümit Karan'dan sonra Brezilyalı oyuncu Lincoln de takımdan ayrılıyor.

Hacettepespor maçından sonra kadro dışı bırakılan Ümit Karan ve Hasan Şaş'tan sonra Lincoln'ün de Beşiktaş maçı öncesi Florya Tesisleri'ne sadece masaj olmaya geldiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Beşiktaş'a İnönü Stadı'nda yenildiği 2-1'lik maçın 18 kişilik kadrosunda Brezilyalı oyuncu Lincoln yer almıyordu. Son oynanan Gençlerbirliği maçında sahaya 11'de çıkan ve herhangi bir sakatlığı bulunmayan Lincoln'ün Beşiktaş maçı öncesi hem Sarı-Kırmızılı yönetim hem de Teknik Direktör Bülent Korkmaz'la sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Bülent Korkmaz'la yıldızı barışmayan Lincoln'ün son olarak da yönetimle de arasının açıldığı öğrenildi. Beşiktaş maçı öncesi yapılan çalışmalarda sakatlığını ileri süren Lincoln, takımla birlikte antrenmana çıkmak yerine masaj yaptırttıktan sonra salonda çalışmakla yetindi. Brezilyalı oyuncunun bazı antrenmanlar öncesi ise sadece Florya'ya uğradığı ve odasında biraz vakit geçirdikten sonra tesislerden ayrıldığı ifade edildi.

Galatasaray'dan yıllık 3 milyon Euro garanti para kazanan Lincoln'ü Sarı-Kırmızılı yönetim takımdan göndermekte kararlı. Brezilyalı oyuncuya iki yılda 6 milyon Euro ödeyecek olan Galatasaray yönetimi, gerekirse Lincoln'ü bonservis bedeli almadan elinden çıkarmaya çalışacak. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın Kadıköy'de oynanan UEFA Kupası finalini izlemeye gelen Lincoln'ün menajeriyle bir görüşme yaparak, "Lincoln'ü önümüzdeki sezon takımda düşünmüyoruz. Bu yüzden Brezilyalı oyuncuya bir an önce kulüp bulun. Biz bonservis bedeli konusunda size kolaylık sağlayacağız." dediği ifade edildi.

GALATASARAY'IN AVRUPA HAREKÂTI

Galatasaray yönetimi, önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden yapmaya çalışıyor. Başkan Adnan Polat ile Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in dün yurtdışına gittiği öğrenildi. Özellikle takımın başına getirilecek teknik direktör konusunda arayışları olan Polat ve Üstünel'in bu hafta içinde bazı teknik adamlarla görüşmeler yapacağı ifade edildi. Özellikle basında henüz ismi çıkmamış bir teknik adamla görüştükleri belirtilen ikili, lig biter bitmez teknik adam sorununu çözmeye çalışacak.