BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.424,18
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Grup Yorum açlık grevine başladı

Ünlü müzik topluluğu, Grup Yorum üyeleri yurt dışı yasaklarına karşı bir ay boyunca açlık grevinde olacaklarını ilan etti.

Abone ol

Grup Yorum,  üzerindeki baskılara ve yurt dışı yasaklarına karşı açlık grevine başladı. 14 Şubat saat 14.00’te Diren!Kazova Kültür Merkezi ve Mağazası önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında, Grup Yorum üyeleri yurt dışı yasaklarına karşı bir ay boyunca açlık grevinde olacaklarını ilan etti.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı basın açıklamasına Hakan Yeşilyurt, Semir Aslanyürek, Barış Güney ve Ayla Turan da destek vermek amacıyla katıldı. Grup Yorum elemanı Ezgi Dilan Balcı’nın basın açıklamasını okumasının ardından hep bir ağızdan Grup Yorum türküleri söylendi. Halayların çekildiği, türkülerin söylendiği eylem, Grup Yorum’un bugün saat 19.00’da Galatasaray Lisesi önünde gerçekleştireceği basın açıklamasına çağrıyla sonlandırıldı.

Grup Yorum’un tüm üyeleri açlık grevine başladı. Bir hafta boyunca Diren Kazova mağazasında gerçekleşecek olan açlık grevi daha sonra başka kültür merkezlerine taşınacak ve bir ay boyunca devam edecek. Grup Yorum üyelerinden Ali Aracı bir ay süreyle açlık grevinde kalacak, diğer Grup Yorum üyeleri ise birer haftalık dönüşümlü olarak açlık grevinde bulunacak…

yorum.20140214170350.jpg

Grup Yorum tüm dinleyicilerini bu akşam saat 19.00’da Galatasaray Lisesi önünde gerçekleştirecekleri basın açıklamasına davet ediyor. Ayrıca Grup Yorum bu hafta boyunca Diren!Kazova mağazasında ziyaret edilebilir.