BIST 9.725
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.432,20
HABER /  GÜNCEL

Grup sekste dışlanınca dehşet saçtı!

Antalya'da seks düşkünü karısını öldüren ve sonra da intihara kalkışan kişi taburcu oldu ve..

Abone ol

ANTALYA’da karısı 29 yaşındaki Dilber Kılıç’ı bıçakla öldürüp intihara kalkışan 41 yaşındaki Dindar Kılıç, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Kılıç, "Karım sekse çok düşkündü, ona erkek buldum. Beni dışlamaya başlayınca öldürdüm" dedi.

Antalya’nın Altınkum Mahallesi’nde geçen Cuma gecesi meydana gelen olayda, ikinci evliliğini yaptığı 6 yıllık karısı Dilber Kılıç’ı bıçakla öldüren Dindar Kılıç, aynı bıçağı karnına saplayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Kılıç, olay sırasında evde bulunan E.K.’nin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı ve tedaviye alındı.

’KARISIYLA İLİŞKİYE GİRDİK’

Cinayet Büro’da ifadesi alınan E.K. kendisini Dindar Kılıç’ın bulduğunu ve karısı Dilber Kılıç ile cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. Polis, E.K.’yı savcılık talimatıyla serbest bırakırken, dün tedavisi tamamlanan Dindar Kılıç da hastaneden alınarak Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

’GRUP SEKS YAPTIK’

Karısını çok sevdiğini söyleyen Dindar Kılıç, eşinin seks düşkünü olduğunu, olay gecesi de evdeki E.K ile grup seks yaptıklarını anlattı. "Karım çok istekliydi ve sürekli seks istiyordu" diyen Dindar Kılıç, şunları söyledi:

"Bu nedenle bir süre önce, daha önceden tanıdığım E.K. ile ilişkiye girebileceğini söyledim ve kabul etti. Yaklaşık 5 aydır E.K. bize geliyor ve bazen grup bazen de önce E.K. ardından da ben karımla ilişkiye giriyorduk. Ancak karımın başka 3 ve 4’üncü erkeklerle de ilişkisinin olduğunu öğrendim. Olay gecesi de yine E.K. bize gelmişti ve birlikte grup yaptık. Sabaha karşı ise karım beni dışlamaya başladı. Dışlandığımı hissedince sinirlendim, tartıştık ve kavga çıktı. Bıçakla onu öldürdüm. E.K.’ye ise, olaylarla bir alakası olmadığı için zarar vermedim."

’Cinayet’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Dindar Kılıç, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.