BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,95
ALTIN 2.452,85
HABER /  GÜNCEL

Grand Theft Auto'da seks oyunları

Dünyanın en sevilen video oyunlarından Grand Theft Auto: San Andreas’ın, otomobil çalmaktan başka yeni yeni kriminal aktiviteleri ortaya çıkıyor.

Abone ol

Dünyanın en sevilen oyunlarından Grand Theft Auto’nun kodlarına cinsel içerikli mini oyun parçalarının gizlendiği iddia ediliyor.

İddialara göre, oyunun yazılım kodlarına gizlenmiş mini seks oyunları bulunuyor ve internetten indirilen bir programla kodların şifresi çözülebiliyor. Oyun ABD’de incelemeye alındı.

İddiaya göre, oyunun içine gömülü seks oyunları açık ve çarpıcı erotik sahneler içeriyor. Cinsel içeriğe ulaşmak için özel bir kodun internetten indirilmesi gerekiyor. Grand Theft Auto’nun yapımcısı Rockstar şirketi ise, seks oyunları ile ilgili iddiaları ‘sektörün kurallarına uyulmuştur’ şeklinde yanıtladı. Cinsel içeriğin sakıncalı çıkması durumunda, oyunun dükkan raflarında satışı yasaklanacak.

Sokaktan gasp yoluyla araba çalınması ve mafya ile ilişkiler kurulması gibi eylemlerin konu alındığı Grand Theft Auto oyunu, tüm dünyada gençler arasında büyük ilgi görmüştü. Oyun aynı zamanda, polisle çatışma sahneleri nedeniyle psikologların tepkisini çekmişti.

Kaynak: www.ntvmsbnc.com