BIST 10.911
DOLAR 32,21
EURO 35,04
ALTIN 2.446,47
HABER /  DÜNYA

Gözyaşlarını tutamadı

3 Temmuz süreciyle ilgili basın toplantısı düzenleyen eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, kendisine yöneltilen bir ...

Abone ol

3 Temmuz süreciyle ilgili basın toplantısı düzenleyen eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, kendisine yöneltilen bir soru üzerine gözyaşlarını tutamadı.
Toplantıda bir basın mensubunun, “22 yıl önce Fenerbahçe’de yönetime başladığınızı söylediniz ama Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir televizyon programında; sizin manevi acınıza atıfta bulunarak ‘o kendisini toparlasın diye voleybol şubesini verdik’ dedi, bu konuda hiç konuşmadınız. Ne söylemek istersiniz” şeklindeki sorusu üzerine Aydınlar, “Bu konuda konuşacak bir şey yok. Hepimiz insanlarız, hepimizin değerleri var. O bilgi yanlış. Ben 2007 senesinde voleybol şubesine sponsor oldum ve aldım. 2008 senesinin şubat ayında ise Fenerbahçe-Chelsea maçı için oğlum Kıbrıs’tan gelmişti. Oğlumu son kez Fenerbahçe Vakıfbank maçında gördüm ve havalimanına uğurladım” dedi.
Aydınlar, verdiği cevabın ardından göz yaşlarını tutamazken, “Devam edemeyeceğim çok teşekkürler. Ben hep doğrunun yanında oldum, tarih gerçekleri gerçekten yazacak. Kim Fenerbahçeli kim değil, kim hain kim gerçek Fenerbahçeli, bunu tarih yazacak” diyerek toplantıyı sonlandırdı.
(İHA)