BIST 10.187
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.386,48
HABER /  MAGAZİN

Gözüne gül atıldı konseri terk etti

Demet Akalın, bir hayranının sahneye attığı gül goncası gözüne çarpıp şişirdiği gerekçesiyle konseri yarıda kesti...

Abone ol

Şarkıcı Demet Akalın, 17'nci Erbaa Etkinlikleri'nin ikinci günü, şehir stadyumunda konser verdi. Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Akalın, belediye başkanının Erbaa yaprağından sarılan zeytinyağlı dolma ikramını kabul etmedi. Şarkı söyleyeceği için dolma yiyemeyeceğini ifade eden Akalın, dolmaların tadına Ece Erken'in bakmasını istedi. Bu arada Ece Erken'in elinden düşürmediği cep telefonu ile sürekli mesajlaşması ise dikkati çekti.

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde Tokatlılar sahne önüne kadar ilerledi. Hayranlarını sahnenin kurulduğu platforma çıkmaması için uyaran Akalın, kafasının gürültüyü kaldıramadığını ifade ederek sakin olunmasını istedi. Yaklaşık 6-7 parça seslendiren Akalın, bu sırada göz çevresine gelen yabancı bir cisim nedeniyle konseri keserek sahneden ayrıldı. Otel önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Organizatör Süleyman Aydın ise Demet Akalın'ın gözaltının şiş olduğunu iddia etti.

TEDAVİYE SAMSUN'A GİTTİ

Akalın'ın kendi talebiyle Samsun'a gittiğini iddia eden Aydın "Gözünün altının şişmesi nedeni ile Samsun'a gitmesine müsaade ettim. Çünkü sahnedeki sağlık durumuna mal olacak bir şey bize mal olur. Konserinin bitmesine 15 dakika vardı" diye konuştu. Öte yandan, bir hayranın attığı gül goncasının Akalın'ın göz çevresine çarpması sonucu hafif şekilde yaralandığı ileri sürüldü. İ