BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gözleri ışığa kavuşacak

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde gözleri görmeyen minik Abdullah için açılan yardım hesabına şimdiye kadar 43 bin TL para yatırıldı. Abdu...

Abone ol

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde gözleri görmeyen minik Abdullah için açılan yardım hesabına şimdiye kadar 43 bin TL para yatırıldı. Abdullah’ın ailesi çocukları için seferber olan tüm Türkiye’ye teşekkür etti.
Gözleri görmeyen 11 aylık bebek Abdullah’ın dramı ilçede bulunan yerel, ulusal ve uluslararası basın mensupları tarafından haber yapılınca, Türkiye’den ve dünyanın çeşitli yerlerinden yardım yağmaya başladı. Kornea nakli için gerekli olan 40 bin lira, duyarlı vatandaşlar tarafından kısa süre içerisinde açılan yardım hesabına yatırıldı. Hesaba yatırılan para miktarı giderek artarken, Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı ve eşi Emine Sarı, minik Abdullah’ı evinde ziyaret ederek kendisine çeşitli oyuncaklar hediye etti. Kaymakamlık olarak her zaman yardıma hazır olduklarını ifade eden Kaymakam Sarı, "Tüm imkanlarımızı minik Abdullah için seferber edeceğiz. Şu an çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Minik Abdullah ile bir süre oynayan Kaymakam Sarı, bir ara gözyaşlarına hakim olamayarak duygusal anlar yaşadı. Anne Meral Karaman ise, yapılan yardımlardan dolayı başta Ceylanpınar ilçesinde görev yapan basın mensupları ve Kaymakam Musa Sarı olmak üzere tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.
(İHA)