BIST 10.392
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.409,87
HABER /  MAGAZİN

Gösteriden servet kazanacak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra oyunculuktan sahnelere terfi ederek seyircileri güldürmeye hazırlanıyor.

Abone ol

Cem Yılmaz, şovlarıyla 10 Ocak'tan itibaren TİM Maslak'ta! Fiyatları 55 ile 98 lira arasında değişen biletlerin satışlarından  ünlü komedyen günlük 160 bin lira kazanacak.

Dokuz gösteri sonrası Yılmaz'ın cebine girecek para 1 milyon 440 bin lira civarında. Yani yaklaşık 1 milyon dolar.

SEZEN'İN MANKENİ AVŞAR KIZI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Sezen Aksu tarafından tasarlanan mücevherleri piyasaya çıkmadan Hülya Avşar kaptı! Avşar, göz kamaştırıcı takıları ilk kez ekranda tanıttı!

FİYATI 15 BİN DOLARA KADAR
Minik Serçe notalardan sonra altına hayat verdi! Üretimine başlanan ve fiyatları 15 bin dolara kadar çıkacak olan Sezen Aksu imzalı takıların lansmanını Hülya Avşar yaptı. Ünlü sanatçı, yakın dostu Aksu'nun altından tasarladığı kolye ve yüzükle ekrana çıktı.

ÖZEL DAVETLE TANITILACAK
Aksu'ya övgü yağdıran Avşar, "Bu yüzüğü Sezen'in parmağında görüp aldım. Hepsi çok özel parçalar. Ama siz bunları 10-15 gün sonra ancak görebileceksiniz" dedi. Aksu, hazırladığı koleksiyonu birkaç hafta içinde özel bir davetle tanıtacak.

 YAMAN OKUR'DAN SÜRPRİZ DANS
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

İstanbul'un gözde eğlence mekanı Nahide'de önceki akşam farklı bir dans şöleni yaşandı. 'Yok Böyle Dans' yarışmasını ti'ye alan 'Yok Böyle Raks' adlı etkinlikte, ünlü amatör dansçıların taklitleri sahne aldı. Burcu Esmersoy, Nilgün Belgün, Pascal Nouma ve Sibel Arna'nın jüri olduğu yarışma, konukları çok eğlendirdi.

10 DAKİKALIK ŞOV YAPTI
Madonna'nın dansçısı olarak ünlenen Yaman Okur'un 10 dakikalık sürpriz performansı ise 'çakma yarışma' gecesine renk kattı. Ünlü dansçı ayakta alkışlandı. Komedyen Yavuz Seçkin'in yaptığı tiplemelerle herkesi güldürdüğü gecenin sonunda, Nahide Şov ekibine ödül verildi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN'IN DİZİ STRESİNİ ATMA YÖNTEMİ!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


'Lale Devri' dizisinde holding patronu 'Çınar' karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman, çekimlerden artan kalan zamanını at binerek geçiriyor.

ATLARLA KONUŞURUM
Yoğun çalışma saatleri sonrasında soluğu Maslak'taki Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü'nde alan Sayışman, bu spor sayesinde çekim stresini attığını söylüyor. Makedonya'da çekilen 'Elveda Rumeli' dizisinde rol aldığı sıralar at binmeye merak sardığını belirten yakışıklı oyuncu bu konuda şöyle konuşuyor: "Makedonya'da setim olmadığı günlerde atımla dağlara çıkıyordum. Dönem dönem birçok sporu yaptım ancak at binerken yaşadıklarım bambaşka... Bedenimin yanı sıra ruhuma da çok iyi geliyor. Haftada bir kere muhakkak at biniyorum. Onlarla konuşuyorum. Oradan çok iyi hislerle ayrılıyorum."

ECE ERKEN SONUNDA DEDİKODU HABERLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]



Ece Erken, bir dönem adının birlikte anıldığı Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın Gençlerbirliği maçında attığı golden sonra eliyle “e” işareti yaparak kendisine mesaj gönderdiği iddiasına yanıt verdi:

“Ben dedikodu oluyor diye Sercan’la arkadaşlığımı bile bitirdim, ama hâlâ haberler çıkıyor. O işaret kesinlikle bana değil. Ayrıca yaptığı işaret de ‘e’ değildi zaten.”

NOUMA'YI YIKAN HABER!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma’nın eski eşi Celine, beynindeki virüs nedeniyle fenalaşıp komaya girdi.

 Nouma’nın eski eşinden bir kızı bulunuyor.Hırsı ve futboluyla Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Senegal asıllı Fransız futbolcu Pascal Nouma’nın, zor günler geçirdiği ortaya çıktı. Nouma 15 yıl önce nikah masasına oturduğu, kızı Marin’in annesi Celine Cousin’in (35) beyninde bir virüse rastlandığını öğrendi. Beyin zarına yerleşen Herpes adı verilen virüs yüzünden Cannes’da yoğun bakıma alınan ve ağrıları yüzünden 1 haftadır uyutulan Celine Cousin’in durumu ciddiyetini korurken Nouma da bu üzücü haberle birlikte adeta yıkıldı. Boşandığı eşinin yakınlarıyla telefonla görüşüp sağlık durumu hakkında bilgi alan Nouma 14 yaşındaki kızı Marin’e de moral vermeyi ihmal etmiyor. Önümüzdeki hafta Fransa’ya uçacak olan ünlü futbolcu, boşandığı eşini bu zor gününde yalnız bırakmayacak. Pascal Nouma da yıllar önce kanser hastalığına yakalanmış uzun süren tedavi sonrası eski sağlığına kavuşmuştu. 

TOM HARDY İSTANBUL'DA!
HABERİDİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Son olarak Leonardo DiCaprio’nun başrol oynadığı “Inception” (Başlangıç) filminde ‘Eames’ rolüyle izleyici karşısına çıkan Hardy, dün Cihangir’deydi.

33 yaşındaki ünlü aktör, İstanbul’a yeni filminin çekimleri için geldi.

ÇAKALLARDAN ROCK'IN BABALARINA SAYGI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Geçen hafta vizyona giren, Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Tuba Ünsal'ın oynadığı 'Çakallarla Dans'ın en büyük sürprizi, filmde unutulmaz sanatçı Barış Manço'nun 'Kazma' ve 'Cacık' adlı şarkıları ile sevilen rock grubu Moğollar'ın 'Dinleyiverin Gari' adlı parçasının yer alması... Filmin yönetmeni ve yapımcısı olan Murat Şeker bu konuyla ilgili şunları söyledi: "Filmin müzikleri için çok uğraştık. Niyetim rock'ın babalarına bir saygı duruşu yapmaktı.

1 AY ÇALIŞTIK
'Çakallarla Dans'ın müziklerini yapan Moğollar grbundan Serhat Ersöz'le yaklaşık bir ay boyunca çalıştık. Filmde hem yerli hem de yabancı isim ve grupların şarkılarına da yer verdik. Barış Manço, Burhan Öçal, Moğollar ve Stromae'den şarkılar seçtik."

ÜNLÜ ÇİFT İÇİN DEDİKODULAR DOĞRU ÇIKTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ve eşi Cem Özer boşanmak için bugün avukatlarına vekaletname verdiler...

Çiftin daha önce de boşanacağı iddia edilmiş ama her defasında taraflar tarafından reddedilmişti.