BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Görüntümüz bozuk değil tüm suçlu bu zanlı...

Adana’da bir eve kapı kilidini sökerek girip 140 lira ve bilgisayar çalan hırsız yakalandı. Zanlı, adliyeye sevk edilirken basın mensupların...

Abone ol

Adana’da bir eve kapı kilidini sökerek girip 140 lira ve bilgisayar çalan hırsız yakalandı. Zanlı, adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına küfretti.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Belediyeevleri Mahallesi’nde bir eve kimse olmadığı bir zamanda kapı kilit göbeğini kırarak içeri giren hırsız, 140 lira, kent kart ve bilgisayar çaldı.
Ev sahibi eve geldiğinde kapısının açık olduğunu ve eşyalarının çalındığını gördü. Bunun üzerine 155’i arayarak polise haber verdi. Eve gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda hırsızlığı bu suçtan çok sayıda kaydı olan 55 yaşındaki Abdulkadir S.’nin gerçekleştirdiğini belirledi.
Polis zanlının aynı mahallede bulunan evine operasyon yaparak yakaladı. Zanlı sorgusunda hırsızlık yapmadığını söyledi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına sürekli küfretti.
Abdulkadir S’nin hırsızlık suçundan cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.
(İHA)