BIST 9.999
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.440,64
HABER /  DÜNYA

Görüntülendiğini görünce otomobile kafa attı

Adana’da evlerin kapı kilit göbeğini patlatarak değerli eşyaları çalan hırsızlık zanlısı, yakalanıp adliyeye sevk edilirken basın mensupları...

Abone ol

Adana’da evlerin kapı kilit göbeğini patlatarak değerli eşyaları çalan hırsızlık zanlısı, yakalanıp adliyeye sevk edilirken basın mensupları tarafından görüntülendiğini görünce otomobile kafa attı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz ocak ve şubat aylarında bazı evlerin kapı kilit göbeği sökülerek hırsızlık olayı meydana geldi. Müştekiler de polis merkezine gelerek eşyaları çalındığı için şikayette bulundu. Bunun üzerine olay yerine giden polis çalışma başlatırken, yapılan çalışma sonucunda polis evden örnekler aldı.

DNA ÖRNEĞİNDEN TESPİT
Polis, yaklaşık 6 ay sonra yaptığı başka bir çalışmada ocak ve şubat aylarında meydana gelen hırsızlık olaylarındaki DNA örneklerine benzeyen örnekler buldu. Bunun üzerine yapılan araştırmada, hırsızın daha önce de evden kaçan küçük kızları ağlarına düşüren çetenin içinde bulunan Erdoğan A. olduğunu belirledi. Yapılan operasyon sonucunda Erdoğan A. ağabeyinin iş yerinde gözaltına alındı. Zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında basın mensupları tarafından görüntülendiğini gören zanlı küfür edip tehditler savurarak, polislerin elinden kaçıp saldırmak istedi. Ancak polisler bırakmayınca bu kez de kafasını otomobillere vurdu. Şahıs polis tarafından sakinleştirildikten sonra araca bindirilip adliyeye götürüldü.
Erdoğan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)