BIST 10.221
DOLAR 32,30
EURO 34,83
ALTIN 2.409,03
HABER /  DÜNYA

5 katlı binada korku dolu anlar

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangını yetkiler güçlükle söndürürken, apartma sakinleri korku dolu a...

Abone ol

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangını yetkiler güçlükle söndürürken, apartma sakinleri korku dolu anlar yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir apartmanın çatı katındaki izolasyon malzemeleri, bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Kısa sürede çatıyı saran alevler, paniğe yol açtı. Apartman sakinleri panikle kendini sokağa atarken; yangına Yalova, Çiftlikköy ve Taşköprü itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiye aracı merdivenlerinin yetersiz kalması sebebiyle güçlükle kontrol altına alındı.
Dumanların kapladığı binada kalan yaşlı bir kişinin dışarıda olmaması ise kısa süreli paniğe neden oldu. Şahsın, yangın esnada evde olmadığının belirlenmesi herkesin içini rahatlattı.
Apartman sakinleri ise yangın söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi. Yaklaşık 1 saatte söndürülen yangın nedeniyle çatı katı ve üst kattaki dairelerde maddi hasar meydana geldi.
(İHA)