BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  DÜNYA

Görevden alınan Türkmenli: Hayırlı olsun

Son kararname ile merkeze alınan Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, "Vatana, millete, teşkilata hayırlı olsun" dedi. <br/>15 Eylül 20...

Abone ol

Son kararname ile merkeze alınan Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, "Vatana, millete, teşkilata hayırlı olsun" dedi.
15 Eylül 2012 tarihli bakanlık onayı ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü iken Samsun İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan evli ve 3 çocuk babası İsmail Türkmenli, son kararname ile merkeze alındı. Emniyet Müdürü Türkmenli’nin yerine polis müfettişi olan eski İstihbarat Dairesi Başkan Yardımcısı ve eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Vedat Yavuz atandı. Görevden alınan Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Emniyet Müdürlüğü çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Türkmenli, "Hayırlısı olsun diyoruz. Başka bir şey yok. Diğer illerle beraber Samsun ilinde de bir emniyet müdürlüğü değişikliği uygun görülmüş. Görevimizi layıkıyla tamamladık. Allah’a ısmarladık diyoruz. Vatana, millete, teşkilata hayırlı olsun" diye konuştu.
Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, yeni atanan müdür ile en kısa sürede devir teslim yapacaklarını sözlerine ekledi.
(İHA)