BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  GÜNCEL

GOP satrançta iddialı

Gaziosmanpaşa ilçesi bu kez de Dobrucaspor Kulübü Satranç takımının başarısıyla sevindi.

Abone ol

Türkiye Şampiyonasında 60 takım arasında ilk altıya girerek İş Bankası 1. ligine yükselen satranç takımı oyuncuları Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u makamında ziyaret ederek, başarılarının devamının geleceğini belirttiler.

GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ SATRANÇTA DA İDDİALI…

Gaziosmanpaşa ilçesinde kurulu Dobrucaspor Kulübü’nün satranç’ta elde ettiği başarıdan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Zekaya dayalı tüm dünyanın kabul ettiği önemli bir spor alanı olan satrançla ilgili bu başarı tüm ilçeyi gururlandırmıştır’’ dedi.

Gaziosmanpaşa’da bir ilke imza atarak, İş Bankası 1. liginde mücadele etmeye hak kazanan Dobrucaspor Kulübü Satranç Takımı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kulüp yöneticilerini ve oyuncuları tek tek kutlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu başarıdan güç alarak, yine birçok alanda başarılara abone olan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bir satranç bölümü kurulacağının müjdesini verdi. 1 Ligde mücadele etmenin son derece özverili bir uğraş olacağını belirten Dr. Erhan Erol, bu spor dalının tüm ilçede yaygınlaşmasına önderlik edecek bu yeni yapılanmanın içinde Dobrucaspor Kulübü satranç takımının da yer almasının ilçe için büyük bir kazanım olacağına dikkat çekti.